NOW LOADING
Text Size
  • A
  • A
  • A
Color
  • C
  • C
  • C
  • C

Nuk shikoj shumë mirë


Këto guida do ju ndihmojnë në përdorimin e kësaj platforme duke ju shpjeguar si të ndryshoni konfigurimin e parametrave në faqe, me qëllimin për të pasur lehtësi në shfletimin e saj nga personat që kanë probleme me shikimin.

Ka njerëz të cilët konsiderojnë disa kombinime të  ngjyrave të tekstit dhe sfondit te faqes problematike në lexim. Për këtë arsye, faqja ofron një mjet, i cili ndihmon këta persona për të gjetur kombinimin e përshtatshëm të këtyre ngjyrave, duke i lehtësuar leximin e faqes.

Ndrysho përmasat e shkrimit

Platforma mundëson zmadhimin e gërmave të teksit sipas nevojës së përdoruesit. Ky funksionalitet është implementuar në çdo faqe të platformës.

Bëni kompjuterin tuaj të flasë me zë


Artikujt e kësaj platforme janë të shoqëruara me butonin “Dëgjo Këtu”. Duke klikuar mbi këtë buton, përdoruesi do të mund të dëgjojë përmbajtjen e artikullit. Sigurohuni që keni të ndezur volumin e pajisjes prej së cilës po shfletoni platformën.