NOW LOADING
Text Size
  • A
  • A
  • A
Color
  • C
  • C
  • C
  • C

Pajisja e grave nga grupe te perjashtuara me informacionin dhe mjetet e duhura, me qellim qe ato te kene akses ne sherbimet per te mbijetuarat e dhunes eshte nje projekt realizohet ne kuader te programit Fund Dhunës ndaj Grave në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi „Zbatojmë Standardet, Ndryshojmë Mendësitë“, financuar nga Komisioni Evropian dhe zbatuar nga UN Women.

Ne kuader te ketij projekti, grate ne nevoje mund te marrin informacion dhe ndihme juridike paresore falas, kur ato ndodhen ne situata dhune ose ne rrezik per t’u dhunuar.

Ju lutem plotesoni formen si me poshte,qe juristi t’ju kontaktoje ose shkruani ne adresen : albsid@yahoo.com ose kontaktoni ne Whatsapp:+35569 316 82 11, ose ne Facebook: Albanian Disability Rights Foundation

Na kontaktoni ne email

Na kontaktoni ne whatsapp

Na kontaktoni ne facebook