NOW LOADING
Text Size
  • A
  • A
  • A
Color
  • C
  • C
  • C
  • C

Rreth World Vision

World Vision në Shqipëri është një organizatë zhvillimi komunitar, e krishterë, humanitare dhe avokatie. Ne punojmë me mbi 50 mijë fëmijë në 24 Bashki që prej vitit 1999.
Misioni i punës sonë: Drejtësi sociale, mbrojtje, gjithëpërfshirje dhe mundësi zhvillimi ekonomik për fëmijët dhe të rinjtë më vulnerabël, në shkollë, familje, dhe komunitet.
Për herë të parë, Shqipëria ka një studim kombëtar që tregon shkallën e Aftësisë së Kufizuar tek fëmijët 2-17 vjeç, por edhe aksesin që ata kanë në shërbime. World Vision përmes programit social “Tungjatjeta…Jetë”, ofron shërbim të specializuar për fëmijët me aftësi të kufizuara në banesat e tyre.

Lexoni më shumë në: www.worldvision.al